Mainos

Kilpailut -> Ajetut

Ajetut kilpailut, kuljettajan kommentit, sijoitus ja linkki tuloksiin.

10.03.2001 III Härmän talvisprint

Kilpailu ajettiin talvisissa oloissa, lunta satoi ja pakkasta oli n. -2 ºC. Kisa sujui normaaliin tapaan, eli lähes ongelmitta. Vaihteisto alkoi pitämään ylimääräistä ääntä. Eli laatikko remontti on edessä. Mutta onneksi ei ole kisoja ennen kesää. Tuloksena Jun. ylk. 22. Luokassa 8. Tulokset

24.02.2001 Alavus sprint

Kilpailu aloitettiin tosi kylmissä olosuhteissa. Aamulla pakkasta oli -28 ºC. Kisassa ei ollut mitään ongelmia. Tuloksena Jun. ylk. 25. Luokassa 10. Tulokset

03.02.2001 Alueralli Pohjankyrö

Kilpailu ajettiin kylmässä, mutta aurinkoisessa säässä. Pakkasta oli n. -22 ºC. Tälläkin kertaa kartturina toimi Mika Koivisto, koska Timo oli ajamassa työpaikkansa Rahtirollon joukkueessa kartingia. SKC 600 GB joukkuekisaa. Tekniikka toimi koko kilpailun ajan ja maaliin pääsimme. Sijoitus B-jun. ylk. 25. Luokassa 11. Tulokset

21.01.2001 Kärppämäki sprint Kauhava

Kilpailu ajettiin jälleen aurinkoisissa olosuhteissa ja lämpömittari näytti n.-12 ºC. Kilpailu sujui lähes ongelmitta, vain starttimoottori alkoi lakkoilemaan. Ensimmäisellä kierroksella saman seuran Ari Alanen oli ajanut penkkaan ja oli tiellä niin, että sain uusia kierroksen. Uusinnassa ajoin n. 4 sekunttia nopeammin. Kolmannella ajolla ajasta lähti vielä n. 3 sek. Tuloksena Jun. ylk. 23. Luokassa 10. Tulokset

14.01.2001 POP-Sprint Lapua

Kilpailu ajettiin hyvissä sääolosuhteissa. Aurinko paistoi, lämpötila n.+2 ºC. Pääsin maaliin molemmilla kierroksilla ilman ongelmia. Tuloksena junioreiden yleiskilpailussa 25. Luokassa 13. Tulokset

09.12.2000 Kuortaneen I alueralli

Kilpailun tavoitteena meillä oli maaliin pääsy. Vastoinkäymisiä oli alusta asti, jos niin voisi sanoa. Samana päivänä kun ilmoittautuminen saatiin postiin niin kartturi Timo Mattila sai kutsun kertausharjoituksiin. Ja Sodankyläänhän Timon oli lähdettävä. No onneksi kartturin vaihto onnistui aika helposti, tarvittiin vain muutama sähköpostiviesti järjestäjälle. Varakartturina kisassa toimi Mika Koivisto, joka suoriutui tehtävästään oikein hyvin, vaikka sanoi valvoneensa kisaa edeltäneet kaksi viikkoa jännittäessään.
Kalustomme oli muuten kunnossa, mutta rengasvalinta ei osunut nappiin. Lähdimme kisaan kesäpyörillä, koska keli oli varsin kesäinen vaikkakin sateinen ja pimeä. Kilpailupaikalla huomasimme, että suurinosa oli päättänyt lähteä matkaan piikkipyörillä ja jopa aivan uusilla sellaisilla. Meidän tiimin budjetti on sen verran pieni ettei olisi missään nimessä tullut mieleen laittaa alle uusia piikkipyöriä, jotka olisivat olleet lähes käyttökelvottomat kisan jälkeen. Rallissa käytetyt tiet olivat todella surkeassa kunnossa siinä vaiheessa kun me numerolla 65 lähdimme matkaan.
Kilpailun tavoite tuli kuitenkin saavutettua eli pääsimme maaliin. Matkan varrella riitti tapahtumia. Yksi menoa hidastava tapahtuma oli kolmos pätkän lopussa hiekkakuoppa osuudella kiinnijäänyt kanssakilpailija jonka perässä jouduimme olemaan pysähdyksissä kymmeniä sekuntteja. Maalissa sijoituksemme lopulta oli B-jun. yleiskilpailussa 23. ja luokassa 9.